Pàgines

DAVANT REFORMES AGRESSIVES, MOBILITZACIONS COMBATIVES!!

Per Joves d'Esquerra Unida, la reforma laboral aprovada pel Govern Central del PP només agreujara l'alarmant situació de desocupació juvenil, eliminara drets dels i les treballadores condemnant-les a més precarietat i afeblint la negociació col·lectiva.

La Reforma Laboral aprovada divendres pel Govern Central afebleix la negociació col·lectiva, facilita l'acomiadament i perpetua en la precarietat al conjunt de la joventut. A més a més, s'ha fet d'esquenes als agents socials i la ciutadana. És indignant que haguem d'escoltar pels mitjans, a Rajoy i De Guindos, afirmant que aquesta Reforma Laboral serà una reforma "agressiva" i que comportarà una Vaga General, per això, només ens queda respondre'ls, que la resposta social als carrers i les places serà igualment agressiva, recordant que una altra sortida a la crisi no només és possible sinó necessària.

Advertim que les polítiques d'ajust aplicades ja pel Govern de Zapatero com ara pel de Rajoy suposen un “autèntic perill pel jovent” ja que aposten per “sacrificar una generació en benefici dels grans poders financers”. Analitzem també la Reforma Laboral afirmant que perjudica especialment al jovent, encara que ho fa al conjunt dels i les treballadores. Aquesta modificació suposa que s'ampliï l'edat per signar contractes d'aprenentatge, també obre la possibilitat de encadenar contractes de formació en diferents empreses, “significa treballar més per menys doblers, la vella reivindicació de l'anterior president de la CEOE”, a més a més suposa “una clara burla a la negociació col·lectiva, perquè deixa sense sentit els acords dels sindicats pactats fa pocs dies amb la CEOE”.

Ens sumam a les mobilitzacions convocades pel proper diumenge 19 de febrer i fem una crida per conformar un gran bloc social que contesti aquesta nova reforma que suposa un atac més al conjunt de les i els treballadors.

Per finalitzar, des de Joves d'Esquerra Unida volem expressar tota la nostra solidaritat amb el poble grec i la seva lluita contra l'especulació financera i la dictadura econòmica que sotmet el seu país.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada