Pàgines

CRIDA A PARTICIPAR A LA MARXA DE LA DIGNITAT.



Joves d'Esquerra Unida de les Illes Balears es suma i vol convocar a la participació massiva i unitària de la joventut a les marxes de la dignitat que tindran lloc a Menorca i Mallorca el 22 de març. A Alaior a partir de les 10h des de l'aparcament del Poliesportiu i a Ferreries sortint a les 10h de l'Av. Verge del Toro, finalitzant ambdues marxes a la Plaça Pere Camps de Mercadal a les 12h. A Palma tindrà lloc a les 11h entre la Plaça de Cort i la Plaça Miquel Dolç de Son Gotleu. 

Aquestes marxes en solidaritat amb les marxes de la dignitat que des de diversos llocs de l'estat espanyol confluiran a Madrid el mateix dissabte han d'esdevenir un exponent de rebel·lia ciutadana davant la dictadura dels mercats, donant inici a una primavera de lluita per la transformació social.

Hi ha mil i un motius per sortir als carrers i prendre les carreteres. La sobirania es troba segrestada per un poder al qual li importa molt poc tot el que es trobi fora dels seus interessos. Ens segueixen demanant sacrificis a la majoria quan les empreses de l'Ibex van tancar 2013 amb un benefici proper als 18000 milions d'euros. 

Les polítiques imposades per la Troica estan expulsant milers de joves del mercat laboral i el sistema educatiu o forçant-los a acceptar un treball salvatgement precaritzat, forçant la sortida massiva cap a l'estranger a la recerca d'un futur que al nostre país es nega. La situació és dramàtica per a diverses generacions que, en el millor dels casos, poden sortir endavant gràcies al suport familiar. No corren la mateixa sort els qui formen part de les gairebé 700.000 llars sense ingressos que hi ha a l'Estat espanyol o els 2 milions de famílies amb totes i tots els seus integrants a l'atur. 

Som part d'una joventut fastiguejada perquè ens roben allò públic per privatitzar en benefici d'empreses amigues, imposen la seva moral sobre el dret a decidir sobre la nostra sexualitat i maternitat, retallen en beques mentre pugen taxes i endureixen l'accés a l'educació superior, precaritzen les nostres condicions laborals alhora que acaben amb la protecció social... Raons no ens falten per dir-los que ja n'hi ha prou . 

Des de fa dies diverses columnes recorren les carreteres cap a Madrid. Són lluitadores i lluitadors que sembren els camins que recorren amb la llavor de la dignitat. Aquest dissabte conflueixen les marxes a la capital madrilenya per alçar la veu en defensa d'allò més bàsic. Des de Joves d'Esquerra Unida de les Illes Balears feim una crida a la joventut per donar suport a l'arribada de les marxes i reivindicar els nostres drets assistint i participant de forma activa el 22 de març a les marxes de la dignitat convocades a Menorca i Mallorca.



 CAP AL FUTUR! LA JOVENTUT EN MARXA PER LA SEVA DIGNITAT!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada