Pàgines

El 28 de desembre, surt al carrer!

El grup estudiantil Menorquins pel territori ha convocat una manifestació per demostrar al govern del Consell Insular el desacord de la gran majoria de la societat menorquina vers les obres de “millora” de la carretera general M-1.

Des de Joves d’Esquerra de Menorca–Esquerra Unida ens adherim a la convocatòria i donam tot el nostre suport a Menorquins pel territori i animem a tots els illencs a sortir al carrer per fer palès el nostre desacord amb la destrucció del territori.

Des del Consell Insular volen fer creure a la societat menorquina que les protestes generades arran de les obres només atenen a raons partidistes o a simples queixes sense motiu però, evidentment, això no és així.

Els motius de protesta, on s’hi ha sumat un gran número de col·lectius i, també, moltes persones a títol individual, són ben clars:
  •    Les obres que s’estan duent a terme són desproporcionades, ja que la M-1 consta només de 45km.
  •    No atenen a cap tipus de millora de la carretera en matèria de seguretat, ja que a Menorca, com diu l’informe de la DGT de 2013, no hi ha cap punt negre que pugui justificar una reforma faraònica
  • .   Hi ha projectades varies rotondes sense sentit, en llocs on actualment no hi ha cap intersecció i que responen a interessos personals de l’empresa adjudicatària del projecte.
  •      No s’han escoltat les alternatives presentades per diferents col·lectius i partits polítics.
  •      Per si tot això fos poc, a més de l’impacte visual i mediambiental és i serà devastador i farà que la nostra illa perdi gran part del seu encant natural.

Com hem comentat, des de Joves d’EM–EU ens sumem a la crida de Menorquins pel territori dirigida a tota la població a sortir al carrer i protestar per aturar aquestes obres que considerem una aberració.

Ens veiem diumenge dia 28 de desembre a les 12h a la Plaça Esplanada de Maó.
Joves d’Esquerra de Menorca – EU.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada