Pàgines

Aturem el genocidi Palestí!

El passat dia 8 d’agost els Joves d’Esquerra Unida de les Illes Balears organitzaren un acte per informar i denunciar l’actual situació que assoleix Palestina. Una situació que s’anomena: genocidi.

Assistiren a l’acte una majoria joves, i tots coincidien que va ser molt interessant. No tan sols varen participar com a ponents alguns joves de l’organització, també contarem amb la participació, a través de videoconferència des de Gaza, de l’activista pels drets humans i defensor del poble palestí Manu Pineda. El company Pineda després d’una esplèndida i esgarrifosa explicació sobre el que sofreix el poble palestí va afirmar: “Gaza no està disposada a rendir-se”.


Els Joves aprofitaren per denunciar aquesta barbàrie que sofreixen els palestins a mans d’Israel i moltíssim d’altres governs aliats. Exigiren un boicot internacional a Israel, la fi dels bombardejos i la tornada dels territoris ocupats il·legalment. I per últim i no menys important, defensaren el dret d’autodeterminació dels pobles.


Finalment, els organitzadors de l’acte mostraren la seva satisfacció i no descartaren tornar-ne a fer-ne un altre. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada